5 Maj 2012

Hej! Har varit en helt okej idag faktiskt! Vet inte när jag gick upp, halv 7 eller nåt!
Sen gjorde jag mig iordning och då åkte vi till mormor och morfar med Elvis! Sen åkte vi till Karlskoga, där vi skulle spela!
Det var väldigt kallt! Det blåste som inihelvete rent ut sagt! Och vi spelade match 40x2. 1:a halvlek fick jag spela forward elr vade nu heter.(på topp iaf) Och jag fick inte byta en enda gång. Så jag trodde jag skulle dö!
Springa som en galning i 40 minuter haha!:) Och när det var typ 15 minuter kvar eller nåt började det regna som satan! Skitmycket regnade det, de bara öste ner! Och där sprang jag ute på plan och fröös!
Man kunde inte se någonting för att det regnade så himla mycket! Men sen gav det sig..
I andra peioden fick jag bara spela i ungefär 20 minuter det sista och då var jag back!
Men det var gött det! Back är mycket roligare, även fast jag inte är så bra på det så...
.
Ja efter matchen så åkte jag, mamma och pappa till Vällsviken heter det! Och vi var inne på Lager 157! Jula och Stadium outlet! Köpte lite roliga grejer där!:) Köpte lås till skåpen, 3linnen, 1tröja med tryck på, 2scarfs och klädhängare till garderoben!:) Har inte bild på kläderna för att mamma har slängt dom i tvätten! Men lägger ut bilder på det i morgon kanske!;) Japp efter minishoppingen drog vi tillbaka till mormor och morfar och fick i oss lite mat!
.
Sen nu är vi hemma och det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i duschen! En varm dusch och låång! Har även suttit och tittat lite på en film om heter: En ö i havet! Den handlar om värdskriget och sånt och den är bra!
Ja nu ska jag fortsätta att titta på filmen och äta ahlgrens dubbeldäckare! Hoppas ni får en bra kväll puss:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Det är bara jag som ser den)

Har du en blogg? Skriv in URL/Bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin .